Jayden Oosterwolde
Geburtsdatum 26.04.2001
Alter 25
Nat. Niederlande  Niederlande
Größe 1,89m
Vertrag bis 30.06.2028
Position Innenverteidiger
Fuß links
Akt. Verein Fenerbahce
Interessierter Verein AFC Bournemouth

Leistungsdaten: 26/27

Wettbewerbwettbewerb
Insgesamt 3--
3--
Wahrscheinlichkeit ?
?
Letzte Bewertung: 15.07.2024
Dieses Gerücht teilen

Wechselt Jayden Oosterwolde zu AFC Bournemouth?

24.06.2024 - 14:49 Uhr
Bournemouth, Jayden Oosterwolde'ye resmen talip oldu.
Geçen sezon İsmail Kartal, Jayden ve Ferdi'yi çok iyi kullandı ama bu sezon farklı hoca farklı sistem olacak o yüzden Jayden geçen sezonki gibi fırsat bulamayabilir. Jayden için düşündükleri bonservis ne acaba? 20 milyon € üstü bir teklif yapılırsa ve Ferdi kalacaksa hemen satılsın yoksa seneye bu teklif tekrar gelmeyebilir.
Alıntı: HadronX
Geçen sezon İsmail Kartal, Jayden ve Ferdi'yi çok iyi kullandı ama bu sezon farklı hoca farklı sistem olacak o yüzden Jayden geçen sezonki gibi fırsat bulamayabilir. Jayden için düşündükleri bonservis ne acaba? 20 milyon € üstü bir teklif yapılırsa ve Ferdi kalacaksa hemen satılsın yoksa seneye bu teklif tekrar gelmeyebilir.

Şuan elimizde en çok umut vadeden futbolcu jayden bence, ferdinin önünde görüyorum, seneye de aynı teklif yine gelir hiç kuşkum yok.
Alıntı: TheBestGoodMan

Şuan elimizde en çok umut vadeden futbolcu jayden bence, ferdinin önünde görüyorum, seneye de aynı teklif yine gelir hiç kuşkum yok.

Kusura bakmayın ama bu adama 20 verecek tek bir takım yok palavrayi bırakın. 20 versin düşünmeden gönderirler. Mourinho direk gitsin der. Tamam bazen iyi çıkışları var yalan yok ama asla 20 lik oyuncu değil. Stoper mevkinde para kute adama dalıyor. Fenerbahçe oyuncusu olmasın en az bu sezon 5 kırmızı vardı adamın. Max 10 Luk futbolcu. Transfermarktin objektifligine inanmiyorum
Çakma Carl Johnson
Alıntı: ultraaslan38
Çakma Carl Johnson

Boey'den daha iyi smile

Çakma Carl Johnson

Boey'den daha iyi smile

🦁 Boeyden daha iyiyse bu cimbomun alfaligini gösterir 🤣 35 milyon milyar 🤣🤣🤣

Çakma Carl Johnson

Boey'den daha iyi smile

Devre arasında yolladiginiz adam sezon bitmeden sakatlandı bizim adama sezonu kapattı dediler 1 aya taş gibi döndü, hem savunma kapasitesi hem fizik ve hızı h
Üst düzey zaten bu fiziğe sahip olup bu kadar hızlı olan futbolcu sayısı 10 değildir şuan elimizde elmas madeni var resmen.

Çakma Carl Johnson

Boey'den daha iyi smile

Devre arasında yolladiginiz adam sezon bitmeden sakatlandı bizim adama sezonu kapattı dediler 1 aya taş gibi döndü, hem savunma kapasitesi hem fizik ve hızı h
Üst düzey zaten bu fiziğe sahip olup bu kadar hızlı olan futbolcu sayısı 10 değildir şuan elimizde elmas madeni var resmen.

Allah'ım esirgesin maşallah 😀

Bence Ferdi çok daha kaliteli de Jayden 1 sezon yedek oturursa yine nasıl aynı teklif geliyor? Hala farkında değilsiniz ama geçen sezon bitti artık hoca da değişti. İsmail Kartal çok iyi kullandı + sağlam stoper yoktu bu sezon garantisi mi var? Duygusallığa gerek yok konuşulan paralarda bir teklif gelirse hemen satılmalı.

Bence Ferdi çok daha kaliteli de Jayden 1 sezon yedek oturursa yine nasıl aynı teklif geliyor? Hala farkında değilsiniz ama geçen sezon bitti artık hoca da değişti. İsmail Kartal çok iyi kullandı + sağlam stoper yoktu bu sezon garantisi mi var? Duygusallığa gerek yok konuşulan paralarda bir teklif gelirse hemen satılmalı.

Ferdi sağ jayden solda oynar mert yedek kalır benim beklentim bu yönde sezon içinde göreceğiz artık
  Post-Optionen
Den kompletten Thread wirklich löschen?

Paten-Optionen
Möchtest Du den Beitrag wirklich löschen?
  Diesen Beitrag alarmieren
  Lesezeichen
  Abonnierte Threads
  Guter Beitrag
  Guter Beitrag
  Guter Beitrag
  Post-Optionen
Nutze die Thread-Suche, wenn Du diesen Post in einen anderen Thread verschieben möchtest. Drücke Thread erstellen, wenn aus diesem Post ein eigenständiger Thread werden soll.
Widerruf Tracking & Cookies

Du hast erfolgreich deine Einwilligung in die Nutzung unseres Angebots mit Tracking und Cookies widerrufen. Damit entfallen alle Einwilligungen, die du zuvor über den (Cookie-) Einwilligungsbanner bzw. über den Privacy-Manager erteilt hast. Du kannst dich jetzt erneut zwischen dem Pur-Abo und der Nutzung mit Tracking und Cookies entscheiden. Bitte beachte, dass dieser Widerruf aus technischen Gründen keine Wirksamkeit für sonstige Einwilligungen (z.B. in den Empfang von Newslettern) entfalten kann. Bitte wende dich diesbezüglich an datenschutz@transfermarkt.de.